HR Adviseur

Geplaatst 1 week geleden

HR Adviseur

Werk je graag in een omgeving waar jouw ideeën worden gehoord en initiatieven gewaardeerd worden? Wij zijn op zoek naar een HR Adviseur die toe is aan een dynamische functie met veel vrijheid.

Adruu is een toonaangevend familiebedrijf gespecialiseerd in metaalbewerking. Ruim 30 jaar ervaring in oppervlaktebehandelingen en het vervaardigen van hoogwaardige zichtdelen waarbij zeer hoge kwaliteitsnormen van belang zijn, maakt Adruu een betrouwbare en kundige partner. Onze passie voor vakmanschap, innovatie en klantgerichtheid drijft ons elke dag om hoogwaardige oplossingen te bieden aan onze klanten.

Wat ga je doen?

Je geeft advies aan en je bent het eerste aanspreekpunt voor directie, MT, leidinggevenden en medewerkers bij diverse HR-vraagstukken. Je werkt actief aan de verbetering van HR-processen en biedt ondersteuning bij verzuim en preventie. Je bent verantwoordelijk voor alle wervings- en selectieactiviteiten. Verder stel je het HR-beleid op zoals een cultuur- en opleidingsbeleid, implementeer je dit en zorg je voor de naleving hiervan mede als de naleving van de cao Metaal en Techniek, het personeelshandboek en relevante wet- en regelgeving. Tevens ben je betrokken bij de medewerkerstevredenheid en denk je mee om de samenwerking en communicatie in multiculturele teams op verschillende afdeling te verbeteren. Daarnaast zorg je er voor dat het gehele instroom-, doorstroom en uitstroom proces soepel verloopt en draag je bij aan een complete en actuele personeelsadministratie, salarisadministratie en urenregistratie.

 Wat bieden wij?

  • Een fulltime maand salaris tussen € 3.500,- en € 4.500,-, afhankelijk van je ervaring;
  • 25 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
  • We volgen de cao Metaal en Techniek Metaalbewerkingsbedrijf;
  • Pensioenregeling bij het Pensioenfonds Metaal en Techniek;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Mogelijkheden voor training en persoonlijke ontwikkeling.

Wat wij zoeken in een HR Adviseur?

In deze rol ga je zelfstandig aan de slag in een middelgroot bedrijf (+- 70 medewerkers) waar je wordt uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen. Je richt je op het gehele HR-proces, in plaats van een klein onderdeel. Je durft te zeggen waar het op staat en gaat moeilijke gesprekken niet uit de weg. Voorop staat een open en respectvolle communicatie. Door jouw heldere en eerlijke benadering ben je een betrouwbare partner voor zowel de medewerkers als het management en directie. Verder wil je graag doorgroeien door uitdagingen aan te gaan en complexe HR kwesties op te lossen.

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM;
  • Je bent 28 uur tot 32 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • Ervaring in de branche Metaal & Techniek is een pré;
  • Ervaring met de softwarepakketten Nmbrs en MKG is een pré;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Natalie Hofstede (hr@adruu.nl). Ook met vragen kun je bij haar terecht. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is vereist.